Contact kaspersky Telefoonnummer +32-25884434.

Thursday, May 23, 2019

Hoe Kaspersky volledig van uw computer te verwijderen?

Kaspersky is een van de bekendere weldoeners van computerbeveiligingssoftware. De verschillende producten van thuisgebruikers zijn onder meer basisvirusbeveiliging en geavanceerdere programma's, waaronder bewaking tegen phishing-e-mails, vervelende software en identiteitsdiefstal. Verwijder Kaspersky van uw computer met behulp van een standaard Windows Software Removal-processor met Kasper removal tool. Zowel het proces wordt uitgelegd in stapsgewijze informatie hieronder. Je kunt ook Kaspersky klantenservice Belgie bellen om eenvoudig software te verwijderen.


Volg de onderstaande stappen voor het verwijderen van de software:

Kaspersky verwijderen met het bedieningspaneel

  • Druk op de toets voor de vensters en tegelijkertijd op de "R" -toets op het toetsenbord. Het dialoogvenster "Uitvoeren" verschijnt op het scherm. Typ "appwiz.cpl" inbox, zonder het aanhalingsteken weg te laten en vervolgens selecteer je "enter" om een lijst met geïnstalleerde programma's te zien.
  • Klik op "Kaspersky Internet Security 2010 .." of de naam van het Kaspersky-product dat u hebt geïnstalleerd - en selecteer vervolgens "wijzigen / verwijderen" in Windows XP of "wijzigen / verwijderen" in Windows Vista of Windows 7.
  • Klik op het pictogram "verwijderen".
  • Selecteer vervolgens de optie "voltooid verwijderen" en klik vervolgens op "Volgende"
  • Klik op de knop "Verwijderen". Op sommige computers kan dit proces een tijdje duren om te voltooien.
  • Klik op "Ja" wanneer u daarom wordt gevraagd om uw systeem te hervatten. In de meeste gevallen verwijdert dit proces het product van Kaspersky volledig van de computer. Als u tijdens een procedure een fout tegenkomt, distribueert u ook die alle Kaspersky-producten verwijdert.
verwijder Kaspersky volledig van uw computer













Kaspersky removal tool

  • Open een webbrowser en ga naar de downloadpagina voor het verwijderingshulpprogramma van Kaspersky met behulp van de resourcekoppeling aan het einde. Klik op de link 'kavremover.exe'. Kies het bureaublad wanneer uw browser u vraagt om een downloadlocatie op te geven
  • Selecteer twee keer het bestand "kavremover.exe" op een bureaublad. Wanneer het programma wordt geopend, ziet u een reeks van acht letters en cijfers boven aan het scherm.
  • Precies kopieerscherm
  • Klik op de vervolgkeuzelijst onder aan een venster
  • Klik op de knop Verwijderen.
Dit zijn beide manieren waarop u de software volledig van uw computer kunt verwijderen. U kunt ook Kaspersky Helpdesk Telefoonnummer +32-25884434 gebruiken, zodat de technicus u kan helpen bij het uitvoeren van de taak.

No comments:

Post a Comment